Χαμός στο διαδίκτυο: Διέρρευσε ένα από τα τρία τραγούδια της Demy για τη Eurovision| Θα ακυρωθεί από τον Ελληνικό τελικό;



Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί καθώς ένα από τα τρία τραγούδια που έχει ετοιμάσει η Demy και η ομάδα της για τη Eurovision 2017 διέρρευσε στο διαδίκτυο. 



Η ΕΡΤ, όπως είχε γίνει ξεκάθαρο από το Δελτίο Τύπου της, δεν θα έδινε στη δημοσιότητα τα τρία τραγούδια πριν από τον Ελληνικό Τελικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Δυστυχώς αυτό συνέβη και το “This is Love”, το φερόμενο ως φαβορί μεταξύ των τριών τραγουδιών, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από άγνωστη πηγή μαζί με το video clip του. 
To “This is love” που υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Romy Papadea και ο John Ballard, κινδύνεψε με αποκλεισμό από τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision της ερχόμενης Δευτέρας, ήρθε όμως η επίσημη απάντηση από την ΕΡΤ και την δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας, Panik Records, και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. 
Έτσι λοιπόν, το τραγούδι θα διαγωνιστεί κανονικά αφού η εκδοχή που διέρρευσε δεν είναι ολοκληρωμένη και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διαφοροποιημένο. Πρόκειται για μιας μορφή demo και δεν τίθεται κανέναν νομικό θέμα, έτσι θα του επιτραπεί να συμμετέχει κανονικά. 
Η Demy συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της εν όψει του διαγωνισμού και έχει φυσικά στο πλευρό της μια πολύ ισχυρή ομάδα με το Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό στο τιμόνι. 

Συντάκτης: Αθανασία Βογιάρη
tralala.gr

Σχόλια