Το Νοέμβριο ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα



Ο Γιάννης Κότσιρας ετοιμάζει τον καινούριο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου του 2016 από τη Minos-Emi. Το νέο άλμπουμ έρχεται δυο περίπου χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο του ερμηνευτή με τίτλο Ό,τι Θυμάσαι Δεν Πεθαίνει σε σύνθεση Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό album, όπου συμμετέχουν γνωστοί δημιουργοί αλλά και νεότεροι: Μάνος Ελευθερίου, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Αντώνης Μιτζέλος, Κώστας Λειβαδάς, Σταύρος Σταύρου, Σταύρος Σιόλας, Νίκος Μωραΐτης, Δημήτρης Υφαντής, Πόλυς Κυριάκου, Βαγγέλης Μαχαίρας, Rous, Γιώργος Kαλούδης, Σταυρούλα Παγώνα. Και σε αυτό τον δίσκο θα δούμε δείγματα γραφής και του ίδιου του Γιάννη Κότσιρα.

Προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Κότσιρα είναι το τραγούδι Κάθε φορά, που παίζεται ήδη στα ελληνικά ραδιόφωνα, σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Σταύρου Σταύρου. Το νέο sinlgle μάλιστα οποτικοποιήθηκε, σε σκηνοθεσία LoKey και μπορούμε να το απολαύσουμε αμέσως παρακάτω:



in.gr


Σχόλια