ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΝΑΣ

Γιάννης Ζηνας - Απόψε

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΝΑΣ είναι από τα γνωστά πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.


Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το Digital Single. ΑΠΟΨΕ .     
Μουσική: Ηρακλης Χριστοπουλος
Στίχοι:Γιαννης Ζηνας



 *Γιάννη ,μίλησε μας για το πως η μουσική μπήκε στη ζωή σου .
Γιαννης Ζηνας:..Απο τα μαθητικά χρόνια ξεκίνησα με μια κιθάρα στα χέρια.Αυτό εξελίχθηκε και απο νεαρή ηλικία ασχολήθηκα επαγγελματικά με το τραγούδι.Στην πορεία μου μέχρι τώρα και κάνοντας μια παύση απο το 2005 εως το 2012 που ήταν καθαρά προσωπική  απόφαση ανασυγκρότησης,επιστρέφω με τρία δικά μου τραγούδια.
*Ένας τραγουδιστής πρέπει να είναι και μουσικός; 
Γιαννης Ζηνας:.Οχι απαραίτητα,το μουσικό όργανο όμως σε βοηθάει αν δεν θέλεις να κάνεις μαθήματα φωνητικής αν και πρέπει να μπορείς να τοποθετείς σωστά τη φωνή σου.
*Πες μας λίγα λόγια για την νέα σου δισκογραφική δουλειά.
Γιαννης Ζηνας:Δεν είναι δισκογραφική δουλειά, δεν ανήκω σε δισκογραφική εταιρεία είναι δική μου παραγωγή την οποία και ανέβασα στο διαδύκτιο ,για να δείξω οτι επιστρέφω.Ειμαι σε επαφή με κάποιες δισκογραφικές και σε αναζήτηση τραγουδιών για μια ολοκληρωμένη δουλειά.
*Τι χρειάζεται ένα τραγούδι για να μείνει  το χρόνο; 
Γιαννης Ζηνας:Ποιότητα. Πλέον ο κόσμος,θέλω να ελπίζω ,έχει μάθει να ακούει σωστά, να έχει απαιτήσεις και να απορρίπτει κάθε τι μη ποιοτικό.
*Με ποιον θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;
Γιαννης Ζηνας:Αυτή τι στιγμή προτεραιότητα έχει για μένα να γνωρίσει και να αγαπήσει τη δουλειά μου.Από εκεί και πέρα ,οι συνεργασίες, είναι ανοιχτές .
*Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου ποια είναι; 
Γιαννης Ζηνας:.Προς το παρόν όπως ανέφερα και πριν, ασχολούμαι με την αναζήτηση τραγουδιών και με τις εμφανίσεις που προγραμματίζω.
*Που εμφανίζεσαι τώρα;
Γιαννης Ζηνας:Απο την Παρασκεύη 4 Οκτωβρίου  εμφανίζομαι στην ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ στο Παγκράτι μαζί με τους, Στάθη Αγγελόπουλο,Αθηνά Γεωργοπούλου,Εφη Μιγδου,και τον μεγάλο και καταξιωμένο Γιώργο Γεωργόπουλο.
*πως μπορούν να επικοινωνήσουν  μαζί  σου οι θαυμαστές σου;
Γιαννης Ζηνας: Στην σελίδα μου στο facebook και φυσικά
 στην ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ.
Τελειώνοντας θέλω να σας πω ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε, και για  την υποστήριξή σας. 
.Eύχομαι στο μέλλον να τα πουμε και on air
 και σας περιμένω όλους στην ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ.
*Γιάννη σ'ευχαριστούμε πολύ!
 Εύχομαι κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία!

Σχόλια