The Voice Of Greece – Season 3 Premiere: Όλες οι φωνές του πρώτου επεισοδίου!



Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενε το κοινό την έναρξη της τρίτης σεζόν του πολυαγαπημένου μουσικού talent show “The Voice”


=================================================================================

========================================================================

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το format μεταφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα, με τις προηγούμενες δύο να προβάλλονται από τον Antenna με τεράστια επιτυχία, ενώ η φετινή βγαίνει στον αέρα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά. 
Μία ολοκαίνουρια επιτροπή coaches ήρθε με φόρα για να διεκδικήσει τις καλύτερες φωνές από την πρώτη φάση του παιχνιδιού, αυτή των blind auditionsΣάκης ΡουβάςΈλενα ΠαπαρίζουΠάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους ώστε να πείσουν τους παίκτες να “καταταγούν” στις ομάδες επίλεκτων φωνών, θα ‘λεγε κανείς. Ποιοι κερδίζουν τις μονομαχίες; Θα το δείτε στην πορεία των auditions και των επεισοδίων. 
Στο τιμόνι της παρουσίασης ο ευρηματικός Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ την πρώτη επαφή με τους διαγωνιζόμενους και τις οικογένειές τους στα backstages έχει η τραγουδίστρια των OtherView, Έλενα Τσαγκρινού
Αυτές είναι οι φωνές του πρώτου επεισοδίου που προκρίθηκαν στα battles:
Τόνι Βλάχος – Unchain My Heart (#teamKostis)
Την αυλαία άνοιξε ο Αντώνης ή Τόνυ, ισπανός κατά το ήμισυ, με κέφι, μπριο και πολύ χορό και κατάφερε να κάνει τους Κωστή Μαραβέγια και Σάκη Ρουβά να γυρίσουν. Τελικά επέλεξε τον Κωστή Μαραβέγια ως coach!

Έφη Γιαννακοπούλου – Μπαρμπαγιαννακάκης (#teamSakis)
Η Έφη με την εξαιρετική φωνή κατέφθασε στο Voice έτοιμη και με εμπειρία κι έπεισε από την αρχή όλους τους coaches να πατήσουν τα κόκκινα κουμπιά που έχουν μπροστά τους. Εκείνος που κατάφερε να την πείσει ήταν, όπως φάνηκε, ο Σάκης Ρουβάς. 

Μαρία Ζαμπετάκη – All About That Bass (#teamHelena)
Η κρητικιά Μαρία έπεισε για το νάζι και την δυναμική της σκηνική παρουσία. Γύρισαν οι τρεις από τους τέσσερις coaches, με μοναδική εξαίρεση τον Πάνο Μουζουράκη. Τελικά επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου!

Γιώργος Καρέλης – Ένας κόμπος η χαρά μου (#teamSakis)
Ο επίσης κρητικός Γιώργος Καρέλης κόντεψε να μείνει εκτός Voice αφού μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της ερμηνείας του δεν είχε γυρίσει κανένας από τους coaches. Τελευταία στιγμή πάτησε το κουμπί ο Σάκης Ρουβάς και τον πήρε στην ομάδα του.



Κωνσταντίνα Ζωμενή – If I ain’t Got You (#teamPanos)
Μισή κύπρια και μισή Λιβανέζα η Κωνσταντίνα που ήρθε με φόρα τραγουδώντας Alicia Keys και “If I ain’t Got You” για το πρώτο four-chair γύρισμα της σεζόν. Με όλους τους κριτές να την διεκδικούν, εκείνη επέλεξε τελικά τον Πάνο Μουζουράκη. 

Faith Erhe – Χίλες Σιωπές (#teamHelena)
Η Νιγηριανής καταγωγής 16χρονη Faith εντυπωσίασε τους κριτές. Ο μοναδικός που δεν πάτησε το κουμπί ώστε να γυρίσει την θέση του ήταν ο Σάκης ο οποίος όπως φάνηκε τελικά, το μετάνιωσε πολύ. Τελικά το κορίτσι επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. 


Χριστίνα Ζιώγα – Ακόμα μία φορά (#teamHelena)
Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά Χριστίνα έκλεψε τις εντυπώσεις φωνητικά αρχικά αλλά μόλις γύρισαν οι καρέκλες ΚΑΙ εμφανισιακά. Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι είχε στο μυαλό της να επιλέξει το Σάκη Ρουβά, αλλά μιας κι εκείνος ήταν ο μοναδικός που δεν γύρισε, πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. 


Ανδρέας Στεργιόπουλος – Τα πήρες όλα (#teamSakis)
Άλλος ένας κύπριος στο πρώτο επεισόδιο των blinds. Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος κατάφερε το ακατόρθωτο, τέσσερα στα τέσσερα και η διεκδίκηση ήταν σκληρή. Τελικά, η ομάδα του Σάκη ήταν αυτή που έγινε πλουσιότερη κατά ένα μέλος!


Αλέξανδρος Μαυρομάτης – Rebel Yell (#teamPanos)
Στο τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης για να κλέψει τον αυτοδίδακτο ροκά Αλέξανδρο και να τον βάλει στην ομάδα του. 


Οι παίκτες που δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση:
Γιάννης & Σταύρος 
Demis Louka
Γιώργος Ιωαννίδης
Μάριος Γεωργούλης

tralala.gr



Σχόλια